manibux kullanıcılarına sürprizlerimiz devam ediyor. Emaar Akvaryum manibux kart sahibi çocuklara özel %50 indirim sunuyor

İndirimden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey https://bilet.emaarakvaryum.com/ adresinden çocuk bileti satın alırken manibux kartınızı kullanmak. Ödeyeceğiniz rakam kart bilgilerinizi girdikten sonra %50 düşerek size gösterilecek.

%50 indirim kodu Çocuk biletlerinde kapı fiyatları üzerinden indirim sağlıyor. Kampanya Haziran 2019 tarihine kadar alınan biletler için geçerlidir. İndirimli alınan biletler 30 gün süresince kullanılabilir.

2019 yılı içerisinde de bizi takip etmeyi unutmayın. Bol bol süprizler manibux kullanıcılarını bekliyor.

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi

Yepyeni bir akvaryum deneyimi Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi’nde ziyaretçileri bekliyor. Kayalık Kıyılar, tünel akvaryumun da içinde bulunduğu Ana Tank, Denizanası Galerisi, Ormanlar, Nehirler ve Şelalaler, Penguen Adası, Timsah Krallığı ile 7 farklı tematik bölümden oluşan akvaryum ve sualtı hayvanat bahçesi 200 türden 20.000’in üzerinde deniz canlısı ve amfibiye ev sahipliği yapıyor.

Kıyı bölgelerde yaşayan köpekbalıklarından denizlerin karanlık ve soğuk sularında yaşayan dev örümcek yengeçlerine, deniz tabanın en meraklı balıkları gobilerden piranalara, denizlerin en hızlı türlerinden manta vatozlarına kadar binlerce tür ziyaretçileri okyanusların gizemli ve rengarenk dünyası ile buluşturuyor.