Bu bayram Dilek Çocukları’nın Hikayelerinin Kahramanı Olmak İçin Bi’ Lira Bile Yeter!

Bir Dilek Tut Derneği / Make-A-Wish® Türkiye; hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3 – 18 yaş arası çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirmektedir.


Bir dilek tuttuğunuzu ve bu dileğinizin hayatınızın en zorlu zamanlarında gerçekleştiğini hayal edin. Şimdi yaşadığınız mutluluğun, bedeninizde yaratacağı olumlu etkilerinin ne boyutta olduğunu öğrenelim:

Doktorların elde ettiği bilimsel veriler doğrultusunda, dilek yolculuğu sürecinde gerçekleşen dileklerin çocukların enerji seviyesinde ve canlılığında %72 oranında bir etki ettiği görülmüştür. Enerji seviyesi artan çocuklarda %64 oranında hayata tutunma arzusu da artmış ve bu çocukların %42’si arkadaşlarıyla çok daha sağlıklı ilişkiler kurmuş, %39’u ise fiziksel sıkıntılarında azalma yaşamıştır. 

Yapacağınız Bi’Liralık bağışın, bir Dilek Çocuğumuz üzerinde yaratabileceği potansiyel etkiyi artık biliyorsunuz. 3-18 yaş arasındaki çocuklarımızı mutlu ederek, tedavilerine destek sağlayacak dileklerinin gerçekleşmesini istiyorsanız, aşağıdaki linklerden bağış yapabilirsiniz. Unutmayın, bir çocuğu hayata bağlamak için: Bi’Lira Bile Yeter.


Make-A-Wish, tüm dünyadaki çocukların hayata bağlayan dileklerini gerçekleştirmek için birbirinden farklı çalışmalara imza atmış global bir dernektir. Global çalışmalarımızı incelemek için global websitesini ziyaret edin.