Çocuğun için GiftedTürk bilişsel beceri eğitim gelişim platformundan zenginleştirilmiş eğitimler al, sana özel %10 indirim fırsatına sahip ol!

Manibux’lılara özel %10 indirimden faydalanmak için GiftedTürk websitesine üye olurken sana özel kodu kullan;

MNB10


GiftedTürk bilişsel beceri eğitim gelişim platformu, zenginleştirilmiş bir eğitim programıdır. 

GiftedTürk öncelikle çocuğunuzun zihinsel gelişimini destekler.

Testlerde sorduğu zeka soruları aracılığıyla uyaran zenginliği yaratarak çocukların erken yaşta pek çok bilgiyi çok da farkına varmadan öğrenmesi amacıyla geliştirilmiştir.

Sorular hazırlanırken farklı bilgi ve becerileri geliştirecek şekilde yapılandırıldığından, çocuklar sadece bir soruyu okuyup dinlemekle kalmayacak, aynı zamanda sorunun kendisinden de farklı bilgiler edinecek, genel bilgi ve genel kültürü artacaktır.

GiftedTürk çocuklarda odaklanma ve dikkat gelişimi sağlayarak problem çözme becerisini geliştirir. Bu durum okul başarısında artış sağlar.

Yolları GiftedTürk ile kesişen çocuklar beceri temelli soru tarzıyla erken yaşlarda tanışacağından ilerleyen yıllarda karşılaşacakları sınavlara bir altyapı oluşturmuş olurlar.

Aynı zamanda ilkokulda karşılaşabilecekleri BİLSEM sınavlarında yaşıtlarına oranla fark yaratırlar.

GiftedTürk tamamen pedagojik bir ürün olduğu için çocukların ekran karşısında geçirdiği vakit kaliteli bir zamana dönüşecektir.


KAMPANYA KOŞULLARI

  • 31.12.2024 tarihine kadar geçerlidir.
  • Manibux, kampanya koşullarında değişiklik yapma veya iptal etme hakkını saklı tutar.