Manibux uygulamasında her hafta yeni sürprizler seni bekliyor!

Manibux uygulamasını indir, çarkı çevir, kazan!


HEMEN MANIBUX UYGULAMASINI İNDİR


KAMPANYA KOŞULLARI

-Hediye kazanma kampanya süresince haftalık tek seferliktir. Çark çevirme hakkı her Perşembe yenilenir.

-Hediyeler, çarkın çevrildiği aynı gün içerisinde hediyeyi kazanan çocuğunuza en az 100TL harçlık gönderiminizde geçerlidir.

-“PRO” üyeliklerde her hafta çark çevirme hakkı vardır. “Standart” üyeliklerde sadece 1 defa çark çevirme hakkı vardır. Bir sonraki hafta kampanyaya katılmak için üyeliğinizi “PRO” üyelikle güncelleyebilirsiniz.

-Çarkta hediye kazanma her hafta 1 çocuk ile sınırlıdır. İlk çarkı çevrilip 100TL veya üzeri harçlık yüklenen çocuk hediye hakkını kazanır.

-Sadece “Fiziksel Manibux kart”ı olan çocuklar hediye hakkı kazanır. Bunun için çocuğunuza ait bir Fiziksel kart olması gerekmektedir.

-Hediye harçlık, çarkın çevrildiği aynı gün içerisinde hediyeyi kazanan çocuğunuza en az 100TL harçlık gönderiminizden sonra, takip eden ilk Perşembe günü çocuğunuzun cüzdanına yüklenecektir.

-1 Ay Manibux PRO Üyeliği kazananların SMS ile gönderilen kampanya kodunu Manibux uygulaması içerisinde menüde yer alan “Promosyon Kodlarım” ekranından girmeleri gerekmektedir.

-Hasan Usta Kebap’tan kazanılan indirim kodları Hasan Usta Kebap’ın bulunduğu Adana, İstanbul ve Ankara şubelerinde geçerlidir. https://www.hasanustakebap.com/ web sitesinden adres bilgisine ulaşabilirsiniz.

-Nezih Kırtasiyeden kazanılan %20 indirim kodu sadece online alışverişlerde https://www.nezih.com.tr/deli linkinde yer alan ürün grubunda geçerlidir ve her hafta 100 kişi ile sınırlıdır.

-GiftedTürk’ten %20 indirim kazananların SMS ile gönderilen kampanya kodunu GiftedTürk sitesinde üye olurken kullanması gerekmektedir.

-Çarkta kazanılan hediye kodları kampanya şartları dahilinde, takip eden 2 iş günü içerisinde SMS ile gönderilecektir.

-Manibux, kampanya koşullarında değişiklik yapma veya iptal etme hakkını saklı tutar.